Condicions generals i de devolució

Les següents Condicions Generals de Venda regulen les vendes de productes oferts a la nostra pàgina web casaevaristo.com

DADES IDENTIFICATIVES

El lloc web casaevaristo.com és propietat de CASA EVARISTO, SA.  societat espanyola, amb domicili social Raval de Montserrat 46 08221 Terrassa (Barcelona)  amb el CIF A08828139.

PRODUCTES

Els productes oferts a la venda mitjançant la web casaevaristo.com seran els que es mostrin a la mateixa en la data en què el client navegui pel lloc web.

PREUS

Els preus s’indicaran en euros (€), qualsevol modificació en el tipus de l’IVA aplicable es reflectirà als preus dels productes.

Els preus indicats a continuació no inclouen costos de gestió o lliurament, que s’especificaran abans de confirmar-se la comanda i es cobraran com a costos addicionals.

PROMOCIONS

Les promocions que s’aplicaran a CASA EVARISTO són única i exclusivament les pròpies del servei on-line, ben comunicades a través del web o via e-mail. Si disposeu d’alguna altra promoció o oferta que hagueu adquirit o un val de descompte físic us informem que no serà vàlida a casaevaristo.com

POLÍTICA DE ENVIAMENTS

En finalitzar la compra o el enviar la teva comanda per email s’enviarà un email de confirmació de comanda.

Si la confirmació d’una comanda no arriba dins de les 24 hores següents a la seva formalització, el client pot posar-se en contacte amb nosaltres per obtenir assistència al telèfon 93 788 53 87.

Les comandes es tramiten i es lliuren exclusivament en dies hàbils (dilluns a dissabte, sense incloure festius). Les comandes efectuades en dissabte i diumenge es tramitaran el següent dia hàbil.

No podem tramitar comandes amb adreça de lliurament a un apartat de correus.

Les despeses d’enviament seran a compte del client i s’indiquen a part al formulari de comanda.

NOTA IMPORTANT.

Durant les dates nadalenques o períodes de rebaixes, i atès l’alt volum de comandes que els nostres repartidors han de gestionar, així com l’acumulació de dies festius i inhàbils, la comanda pot patir algun retard.

Llevat que hi hagi circumstàncies imprevistes o extraordinàries CASA EVARISTO haurà d’executar la comanda sense cap demora indeguda i com a molt tard en el termini de 2 dies naturals a partir de la compra. No obstant això, l’empresa es compromet a fer tot el possible per lliurar els productes. El comprador es compromet a proporcionar l’adreça exacta del domicili i el telèfon de contacte permanent a la comanda dels productes.

COBERTURA GEOGRÀFICA

CASA EVARISTO realitza entregues a la població de Terrassa i Matadepera.

Si en el moment del lliurament de la compra el client es troba absent del seu domicili, el personal encarregat del repartiment trucarà al nostre Servei d’Atenció al Client i aquest contactarà amb el client per tal de poder tornar a concretar un nou lliurament. que es realitzarà com més aviat millor, si bé estarà condicionada a la disponibilitat horària del repartidor.

COMANDA MÍNIMA

Per poder realitzar una compra a CASA EVARISTO, serà imprescindible que facis una comanda mínima de 100 €. En cas contrari, el sistema no permetrà confirmar la comanda.

DESPESES D’ENVIAMENT

La tarifa del servei a domicili és de:

• 4€ Cost del transport.

En cas que un client de (mateix nom i mateixa adreça) realitzi dues o més comandes en un mateix dia, implicant dues o més repartiments, es van facturar les despeses d’enviament per a cadascuna de les comandes realitzades, excepte decisió contrària del Servei d’atenció al client.

PAGAMENT

L’import a pagar per part del client serà l’indicat a la confirmació de la comanda que es mostri a la pàgina web i s’enviarà posteriorment per correu electrònic amb la confirmació de la comanda.

Sistemes de Pagament

Targeta de crèdit o dèbit

A través de banc Sabadell, entitat de prestigi que compleix amb l’estàndard PCI-DSS ia la qual seràs redirigit, garantint la seguretat i confidencialitat de les dades sol·licitades al formulari de la passarel·la de pagament (núm. de targeta, data de caducitat i codi CVV).

Des del passat 1 de gener de 2021 està en vigor la Directiva europea en Serveis de Pagament online PSD2 (Payment Service Directive 2), que garanteix, mitjançant una doble autenticació, que qui efectua la transacció és titular o usuari legítim de la targeta. Aquesta doble autenticació la realitzarà la teva entitat bancària, facilitant-te un codi via SMS perquè l’introdueixis al formulari, encara que en alguns casos hauràs d’accedir a l’aplicació del teu banc per confirmar l’operació.

A la passarel·la de pagaments es mostrarà una estimació de l’import de la teva comanda, encara que, com a part de l’assortiment, el componen productes de pes variable, el càrrec al teu compte no es realitzarà fins a finalitzar la preparació.

CASA EVARISTO no emmagatzema cap informació bancària, però permet als seus clients vincular una targeta de crèdit o dèbit habitual al vostre compte, amb l’objectiu d’agilitzar els tràmits en properes compres i evitar haver de tornar a introduir les dades de nou a la passarel·la de pagament.

POLÍTICA DEVOLUCIONS

En el moment de l’entrega pots revisar l’estat dels productes i, si algun d’aquest no et satisfà hi pots renunciar tant si reculls la teva comanda com si te l’entreguem a casa.

La nostra política de devolucions estableix un termini de 14 dies naturals per a productes envasats i de 24 hores en productes frescos des del moment en què reps el producte. No hi ha límit en la quantitat de productes a retornar, sempre i quan la devolució estigui justificada.

14 dies productes envasats i 24 hores productes frescos

Per exercir el vostre dret de desistiment, podreu notificar-nos per escrit la vostra decisió de desistir via email comandes@casaevaristo.com o per telèfon al 93 788 53 87, indicant el vostre número de comanda i la data de recepció.

Els productes que cal tornar han d’estar en el mateix estat en què van ser rebuts, i dins un termini de 14 dies naturals.

Les despeses de devolució són a càrrec del client, posem a la vostra disposició l’agència de transport amb què va ser lliurada la comanda, en aquest cas s’encarregarà el nostre departament d’atenció al client de gestionar la recollida (en el cas de voler tornar-la amb una altra) agència el gestionarà el client).

Un cop rebem els productes retornats i comprovem que estan en perfecte estat, se us notificarà al client per correu electrònic que el reemborsament ja està gestionat. En aquests casos, en el termini màxim de 14 dies naturals, reemborsarem l’import (sense incloure les despeses d’enviament). El reemborsament es realitzarà mitjançant la mateixa forma de pagament en què es va realitzar la comanda.

No s’efectuaran reemborsaments en els casos següents:

Productes on  l’envàs o el precinte dels quals hagi estat obert i/o manipulat.

Productes no adquirits a la pàgina web casaevaristo.com

Productes danyats degut a un ús incorrecte.

GARANTIES LEGALS

CASA EVARISTO compleix amb la garantia legal de conformitat i exigeix ​​el lliurament d’un producte conforme a la comanda realitzada pel client i serà el total responsable de qualsevol manca de conformitat al lliurament de la comanda per part d’aquesta.

En el cas de rebre la comanda i aquesta arribi defectuosa o errònia, té el dret a sol·licitar o bé el canvi o el reemborsament de la comanda, incloses les despeses d’enviament, enviant un mail a casaevaristo@casaevaristo.com o trucant-nos al telèfon d’atenció al client 93 788 5387 indicant-nos les dades de la comanda i una fotografia del que ha rebut, per solucionar-ho com més aviat millor.

Un cop rebuda la comanda tornada la revisarem, en cas que sigui error per part de l’empresa procedirem a contactar amb el client per oferir-li una solució, o bé el canvi del producte o el reemborsament incloses les despeses d’enviament.

Si per contra no detectem cap error a la comanda contactarem amb el client per procedir al reemborsament únicament del producte sense incloure les despeses d’enviament inicials, el client haurà de fer-se càrrec de les despeses d’enviament que puguin derivar de la devolució.

MARC NORMATIU

Aquestes Condicions estan sotmeses a la legislació espanyola vigent.

FUR I JURISDICCIÓ

Qualsevol litigi o controvèrsia que pogueren derivar-se de la interpretació o aplicació de les presents condicions, les parts se sotmeten a la jurisdicció i competència dels jutjats i tribunals competents.

.

CONTACTE

Per a qualsevol informació o consulta sobre productes, enviaments, o devolucions podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a comandes@casaevaristo.com  o trucant-nos per telèfon al 93 788 5387  horari de 9 a 19h de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 13h.